Meny

Franske makroner (Macarons)

Cookies & Macarons

ENDELIG har jeg greid det! Tok meg tre forsøk, men nå fikk jeg endelig til å lage macarons! Det ble ikke så mange beskrivende bilder denne gangen, ettersom jeg hadde nok med å få gjort alt riktig! Fotohjelpen min (Viggo) var ikke hjemme, så jeg har tatt alle bildene uten hjelp! Er ganske stolt altså :)

Oppdatert oppskrift her!

 
 
 • Viggo

  Trenger ikke noe fotohjelp du kjære, syns de blei veeldig proffe jeg! :oD Flinke bake!

 • Siv

  Takk Viggo :)

 • Pingback: Franske makroner, min nye besettelse « Heartshaped.org()

 • Nyyydelige!! Disse skal prøves! Fantastisk blogg, forresten:)

 • Makrona

  Jeg fulgte oppskriften din og fikk nesten perfekte makroner på første forsøk. Sprø utenpå og myke inni, nam! Kjempegodt beskrevet fremgangsmåte!

 • Anette

  Fantastiske bilder!!! Var ute etter en oppskrift på makroner, så tror jeg skal prøve meg på denne! Flink er du :)

 • Stine

  Hei! Makronene ser helt fantastiske ut, skal prøve din oppdaterte oppskrift! Har et lite spørsmål vedr. konditorfarge. Anbefaler du pulver fremfor pastafarge? Har du noen erfaring med dette? Mvh Stine

 • Siv

  Takk for det! :)

  Jeg har ikke prøvd pastafarge før, så vet ikke hvordan resultatet vil bli. Har derimot brukt vanlig flytende konditorfarge før, og det har gått bra, selv om det ikke er anbefalt. Man skal jo prøve å holde røren så tørr som mulig. Er jo bare å prøve og se hvordan det går. Fortell meg gjerne om resultatet! :)