Meny

Alexander 2 år

Barna, Personlig

Lørdag den 25. juni var Alexander 2 år! Tida går så altfor fort, føler han nettopp var en nyfødt liten baby. Nå er han blitt en liten gutt med veldig masse egne meninger. Derimot er han utrolig tålmodig og snill, og føler meg utrolig heldig som har en så rolig gutt.

Når jeg sier at det er tid for å sove går han inn på soverommet sitt (nesten) med en gang og vil opp i senga. Og da sover han gjerne fjorten timer i strekk, med mindre vi skal i barnehagen dagen etterpå. Når vi er ute på tur er han utrolig tålmodig, og elsker å sitte og se seg rundt i vogna si. Ikke noe stress å trille.

Eneste han maser hull i hodet på mamma med er godteri. Eller kaaaake, som han sier til alt som smaker godt. Han vet akkurat hvor godteriet er, og hvis jeg eller Viggo prøver å lure til oss noe godteri i smug kommer han løpende med en gang og skal ha han og. Til hverdags blir det ikke så mye godteri, men nå i helga som han hadde bursdag ble det nok litt. Jeg bakte marsipankake, pistasjmacarons, jordbærterte og wienerstang. Tok sin tid å forberede bursdagen for å si det sånn! Men er utrolig morsomt!

Så her er noen bilder fra bursdagen, lånt fra Viggo.

Alexander gleder seg til kake
Masse kake! Ikke helt fornøyd med skrifta på marsipankaka, men…
Bursdagsgaven fra Viggo og jeg
Alexander har fått xylofon av bestemor og bestefar
Han var veldig fornøyd med den nye trehjulsykkelen sin
Moro med stooor traktor!
…og eget kjøkken! Veldig morsomt å legge ting inni ovnen
Hei på deg!
Leke-is smakte ikke like godt som ekte
Godt med pølse i lompe
 
 
  • Gratulerer med stor gutt! Kjempefine bilder :)