Meny

Høststemning og eplekake

Kaker

I går hadde jeg så utrolig lyst på eplekake, så da ble det det til kvelds! Det ble også Viggo veldig glad for. Ble litt høststemning med en gang! Denne kaka fant jeg oppskrift på på et forum, vil dermed ikke legge inn oppskrift her, men heller linke til oppskriften.

Er ikke så fornøyd med fotograferingen denne gangen, er rett og slett for lat til å style bildene masse for tida. Men har kjøpt inn litt nye «rekvisitter», så får se hva jeg får til etter hvert :)

Og en liten babyupdate for de som liker det: Nå er jeg 32+4 uker på vei! Kjenner masse liv og masse kynnere for tida. Det har vært noen ganger jeg er sikker på at det er rier, for har aldri hatt så sterke kynnere før. Men er visst litt annerledes hvis man er andregangsfødende. Gleder meg uansett til fødselen nå, eller rettere sagt, til fødselen er overstått!

Barnevogna er kjøpt, det ble en Bugaboo Cameleon som jeg har hatt såå lyst på så lenge. Seng, sengetøy, klær og vippestol er også kjøpt inn, så det meste er i boks!

Kaker
Kommentarer er skrudd av for Høststemning og eplekake