Meny

Dronningkakekonkurransen

Personlig


Bildet er tatt av Freia Hjemmekonditori

Nå er Dronningsjokoladekonkurransen ferdig, og jeg var blant de ti finalistene! Vant dessverre ikke da, hadde ikke regna med førsteplassen akkurat. Var jo så mange fine kaker med! Men er fornøyd med å være blant de ti beste. Får uansett ett års forbruk på Dronningsjokolade, så da har jeg nok av det fremover i alle fall!

Fremover blir det nok ikke såå mye matblogging, for nå er jeg fødeklar! I morgen er jeg 38 uker på vei!!! Og merker jeg ikke orker lage avanserte middager eller desserter om dagen heller. Men kommer nok noen babyupdates tenker jeg.

 
 
  • Helene

    Gratulerer med å være blandt en av de 10 beste! Utrolig flott kake!

  • Gratulerer så mye med kjempebra plassering!

  • Veronika

    Gratulerer med en topp 10 plassering, vel fortjent med en nydelig kake! :-)