Meny

Alexanders 3-årsdag

Cupcakes & Muffins, Personlig,

I går ble Alexanders bursdag feiret! Han har egentlig bursdag i morgen, men siden vi ville ha med hele familien i selskapet feiret vi i går i stedet. Siden leiligheten vår er endevendt pga flytting, hadde vi selskapet hos besteforeldrene hans. Det ble en flott bursdag, med pølser i brød, is, sjokoladekake og vaniljecupcakes og fine pakker. Alexander koste seg masse, og var helt gåen da vi kom hjem i halv ni-tiden.

Av oss fikk han Carrera-bilbane med Cars-biler! Den var egentlig for litt eldre barn, men Viggo mente på at han kom til å lære seg og bruke den. Alexander elsket den, men tror kanskje pappaen elsket den mer! Endte opp med at Viggo satt oppe til seint i går og lekte med den alene!

Her er noen flere bilder fra feiringen, og helt nederst kommer «oppskrift» på kakene :)

Fint dekorert bord, med Cars-effekter
Lynet McQueen, så klart!
Klar for party!
Kongen selv
Kakebord
Sjokoladekake og hippiebussen!
Mariell fikk også en pakke :)
Kan jeg ikke smake bare eeeeen, mamma?
Blå vaniljecupcakes

Blå vaniljecupcakes
For å lage disse, brukte jeg min faste oppskrift på vaniljecupcakes. Jeg la halvparten av en Dots-kjeks i hver bunn, og hadde i tillegg blå konditorfarge i frostingen. Til slutt dekorerte jeg med jordbær i skiver og sjokoladepynt.

Et lite tips når det gjelder dekorasjonen: Ha på jordbær i skiver rett før du skal servere dem, ellers sklir de utover og gjør at kakene ser litt udelikate ut! Jeg lærte på den harde måten i går…

Sjokoladekake med O’boy-frosting
Lagde kakebunnen i denne oppskriften, og lagde dobbel oppskrift av denne sjokoladefrostingen. Byttet ut maltpulver med O’boy. Jeg brukte denne frostingen til både fyll og glasur utenpå. Pyntet med litt Dinosaur-strøssel :)

 
 
 • Gratulerer med dagen til Alexander! Begge barna har blitt så store :) Og mannen min er veldig glad i å gå i lekebutikken for å «se på leker til barna», men egentlig er det nok mest for han selv, hehe.

 • Miriam

  Hei, kan du venligst fortelle meg på innlegget om pepperkakehus om det er en teskje malt nellik eller en annen mål.
  Gratulerer med dagen til alexader!

 • Siv

  Beklager sent svar!
  Det er 1/2 teskje malt nellik :) Takk for det!

 • Siv

  Takk for det! :)