Meny

Happy Halloween

Cupcakes & Muffins, Høytider

Nå er det høst, og det betyr selvsagt flere anledninger for meg å bake! Jeg har aldri vært helt for alle disse amerikanske høytidene som plutselig har dukket opp her i Norge, for de er jo stort sett bare kommersielle. Men jeg må vel innrømme at jeg liker Halloween litt, for da kan man bruke fantasien og bake noen morsomme kaker! Og ikke minst, lage noe pynt til dem.

Trick or Treat!

Jeg funderte litt på hvordan jeg skulle pynte kakene, for jeg ville ikke bruke masse penger på det. Så mens jeg søkte etter noe inspirasjon på nettet, fant jeg disse søte «flaggene». Printet dem ut, og limte dem sammen på små grillspyd! Perfekt! Den svarte smørkremen var litt av en utfordring. Det er jo ikke den vanligste fargen man bruker til kake. Så måtte bruke ganske mye av den for å oppnå helsvart frosting. Som resultat, smakte den bittelitt kunstig også, så neste Halloween blir det nok kun oransje frosting. Eller noe helt annet.

Uansett, nok babling fra meg, her er oppskriften på disse morsomme cupcakes’ene! :)

Halloween Cupcakes
12 sjokoladecupcakes (kun cupcakes-oppskrift)

Smørkrem:
220 gram smør, romtemperert
350 ml melis
1 ss sitronsaft
2 ss kremfløte
Konditorfarge

Visp sammen smøret, ca 1 minutt. Ha i melis, og rør godt sammen. Visp på høy styrke i 2 minutter. Ha i sitronsaft, fløte og farge, og visp i 4-5 minutter, til kremen er luftig.

Dekorer gjerne med små flagg, eller annen uhyggelig Halloween-pynt!

Ha en fin Halloween, om du velger å feire det!

 
 
 • Thisis2me

  De oransje var helt fantastiske!  De vil jeg lage utenom halloween ;-)

 • Veronika.L

  Takk for tipset! :D

  Her kan du se mine Halloween muffins med samme «flagg» http://verlau.blogg.no/1351116813_mine_halloween_muffin.html

  Håper det går greit at jeg linket til din side ^^

 • Siv

  Bare hyggelig! Muffinsene dine så veldig gode ut :)