Meny

Bursdagsfeiring for Mariell!

Barna, Personlig
Litt trøtt, men klar for bursdagsfeiring!

På torsdag er Mariell 1 år! Og på lørdagen feiret vi bursdagen hennes, noen dager før selve dagen, med familien. Jeg lurte litt på om det ville være nok plass til så mange gjester i stua vår, for den er jo ikke kjempestor. Mamma og pappa lånte oss langbord, og så brukte vi sofaen i tillegg. Barna fikk til og med plass til å både leke og løpe!

Bordet er pyntet til barnebursdag
Venter utålmodig på maten

Vi serverte pølser i brød, kaffe, og som vanlig, veldig masse kake. På kakemenyen stod det svensk prinsessekake, cupcakes, franske makroner, vafler og is, så det manglet ikke på godsakene. Og med fire små kakespisende barn ble det nokså liv i stua etterpå, men sånn skal det jo være i barnebursdag! Både Mariell og Alexander var nokså utslitt etter selskapet, men jeg tror begge hadde hatt det utrolig morsomt.

Pølsebordet, minus pølsene
Kakebordet
Franske makroner
Cupcakes med sjokoladefrosting
Cupcakes!
Svensk prinsessekake
Jeg hjelper Mariell å blåse ut lyset på kaka, mens Alexander og kusine Angelina følger nøye med
Nam, bursdagskake var godt!
Mariell og Alexander

I bursdagsgaver fikk hun blant annet veldig mange fine klær, ullundertøy, sparebøsse i tinn, prinsesse-gåbil og et lekebord med masse figurer på. De to siste har vært i hyppig bruk av begge barna siden lørdagen. Det var ikke så lett for storebror å skjønne at det bare var Mariell som hadde bursdag, men han var veldig tålmodig, og lot Mariell få leke med gavene først. Og så var han snill og trillet på Mariell mens hun satt i gåbilen. Det synes de begge er veldig morsomt.

Har fått fin gave av onkel og tante
Mariell prøver den nye prinsessebilen hennes

Alt i alt, en vellykket ettårsdag!

 
 
  • Gratulerer så mye med vel overstått :) Du har ikke tilfeldigvis lyst til å dele oppskriften på prinsessekaken? ;)

  • Siv

    Takk for det! Jeg brukte litt forskjellige oppskrifter for å lage kaka, legger med noen linker under.

    Sukkerbrød: http://www.cacas.no/Oppskrift/0
    Vaniljekrem (x1.5 av denne oppskriften): http://www.matklubben.se/recept/rosa_prinsesstaarta_33162.html
    Marsipan (Litt av denne, og litt ferdig fra butikken, pluss rosa og grønn konditorfarge): http://www.mineoppskrifter.no/marsipan/