Meny

Alexander 4 år

Barna, Kaker, Personlig

På lørdag feiret vi lillestore gutten min som har blitt fire år! (Ok, ikke helt enda, men på tirsdag). Vi grillet pølser, spiste masse kake, lekte og åpnet masse fine gaver. Været ble ikke helt som vi hadde håpet på, men det ble en koselig bursdagsfeiring innendørs i stedet. Jeg hadde bakt flere dager i strekk for å rekke alt, og resultatet synes jeg ble ganske bra. Jeg lagde en marsipankake med vanilje- og sjokoladekrem, Cookie Monster-cupcakes, vaniljecupcakes og kanelsnurrer. Det som var mest populært blant barna var merkelig nok vaniljecupcakesene som jeg egentlig hadde beregnet til oss voksne! Så kanskje ikke Cookie Monster-cupcakesene var så spennende som jeg trodde likevel? Jaja, de var morsomme å lage uansett, og pappaen i huset har kost seg masse med dem etter selskapet! Oppskrifter kommer etter hvert. Her er litt bilder:

Bursdagsbarnet!
Bursdagsbarnet!
Kakebordet
Kakebordet
Marsipankake
Marsipankake
Marsipankaka innvendig
Marsipankaka innvendig
Cookie Monster-cupcakes og vaniljecupcakes
Cookie Monster-cupcakes og vaniljecupcakes
Vaniljecupcakes
Vaniljecupcakes
Alexander og Angelina blåser ut lyset
Alexander og Angelina blåser ut lyset
Alexander koser seg med kake
Alexander koser seg med kake

Flere bilder er lagt ut på den personlige bloggen min :)

 
 
  • Julie

    Imponerende baking Siv! :) Lenge siden sist (Julie fra NITH forresten…), håper alt står bra til med deg og dine! Hva driver du med for tiden? :)

  • Siv

    Tusen takk for det :) Bor i Kristiansand nå, har vært i mammaperm til minstejenta nå, og skal begynne i ny jobb som webdesigner til høsten :) Håper alt står bra til med deg og! Hyggelig å høre fra deg igjen :)