Meny

Om Meg

Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 29 år, som bor sammen med verdens beste samboer, sønnen vår Alexander og dattera vår Marielle. Jeg elsker jeg matlaging, fotografering og selvsagt å tilbringe masse tid med den lille familien min.

Har lenge vært glad i å ta bilder, da gjerne innen kunst/mote, men etter jeg begynte å interessere meg for baking/matlaging tok hobbyen en ny form; matfotografering! Ettersom samboeren min er fotogal får jeg nok av tips fra han. Til matbildene bruker jeg kameraet mitt, Canon 5D mkII, makrolinse Canon 100mm F2.8 L, og av og til noe fra samboerens store samling.

Mens jeg har vært i mammaperm har jeg fått en brennende interesse for matlaging, og da spesielt kakebaking. Elsker små franske delikatesser, særlig macarons som alltid kan finnes i kjøleskapet mitt. Jeg har stadig nye ideer og ting jeg har lyst til å prøve. Så følg gjerne med på bloggen min for nye oppskrifter og erfaringer!

Om det er noe annet du lurer på er det bare å sende en beskjed og spørre! Legg gjerne igjen en kommentar nederst på denne siden.


  • Kjempefin hjemmeside, har selv gått 2 år på restaurant og matfag og elsker å bake kaker og kos :D

  • Siv

    @Veronika: Takk for det! :)

  • Pernille V Dvergedal

    Hei! Prøver å få tak i deg – hilsen journalist i NRK ring meg på 22808202 så fort du kan, om du ser dette i dag! (e-mail-linken din fungerer ikke)

  • Senka

    Hej,Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på «Matbloggtoppen».Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no – http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppenFörhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!Med vänliga hälsningar,Senkasenka@alleoppskrifter.no