Hei, og velkommen til min blogg! Mitt navn er Siv, jeg er 32 år i skrivende stund og har de siste årene bodd i Kristiansand sammen med mann, to barn og en katt. Jeg elsker jeg matlaging, fotografering og selvsagt å tilbringe masse tid med den lille familien min.

Har lenge vært glad i å ta bilder, da gjerne innen kunst/mote, men etter jeg begynte å interessere meg for baking/matlaging tok hobbyen en ny form; matfotografering! Ettersom mannen min er fotogal får jeg nok av tips fra han. Til matbildene bruker jeg kameraet mitt, Canon 5D mkII, makrolinse Canon 100mm F2.8 L, og av og til noe fra samboerens store samling.

Mens jeg har vært i mammaperm har jeg fått en brennende interesse for matlaging, og da spesielt kakebaking. Elsker små franske delikatesser, særlig macarons som alltid kan finnes i kjøleskapet mitt. Jeg har stadig nye ideer og ting jeg har lyst til å prøve. Så følg gjerne med på bloggen min for nye oppskrifter og erfaringer!

Om det er noe annet du lurer på er det bare å sende en beskjed og spørre! Legg gjerne igjen en kommentar nederst på denne siden.